Animale.ro

El este Monty, un motan adorabil cu o infatisare iesita din comun FOTO

Publicat: 06 Nov 2014 | Vizualizari: 1119

Cel il face pe Monty cu adevarat special este insa infatisarea sa neobisnuita care i-a atras popularitatea in mediul online.

Monty, un motan de 3 ani, s-a nascut cu un defect cromozomial, si anume fara puntea nazala, fapt care ii ofera o infatisare mai putin comuna, dar cat se poate de interesanta.

Adorabilul motan a fost adoptat in urma cu un 1 an de la un adapost de animale, stapanii sai spunand ca s-au indragostit pe loc de mica felina cu privire usor pierduta.

Desi acest defect ii cauzeaza lui Monty si ceva probleme respiratorii, familia sa adoptiva il ingrijeste si il iubeste neconditionat si chiar i-a dedicat o pagina de Facebook, care a strans deja peste 46.000 de Like-uri.Foto: Facebook via BoredPanda.com

 
 

Sondaj

Iubesti sau nu animalele ?
 
 
 

Rase Animale

OTTERHOUND (COPOIUL PENTRU VIDRE)

OTTERHOUND (COPOIUL PENTRU VIDRE)

Istoricul si originea Copoiul pentru vidre este originar din Marea Britanie de cateva secole. Desi controversata, multi sunt de parere ca rasa ar fi aparut in urma incrucisarii bloodhound -ului cu griffonii, harrier-ii si terrier-ii. Dupa cum ii sugereaza si numele, rasa a fost dezvoltata pentru a