Animale.ro

HamFest Festivalul dedicat cateilor si oamenilor lor!

Publicat: 12 Iun 2015 | Vizualizari: 1736

1, 2, a treia editie start! Asociatia Red Panda si Planeta Ham Ham invita toti cateii sa-si aduca oamenii la distractie pe Strada Barbu Vacarescu nr. 162-164, in Bucuresti, sector 2.


Ciuliti urechile! Cu siguranta mirosul ascutit va adulmeca urmele parcului de distractie deschis doua zile la rand pentru bucuria intregii familii. Ne-am dat de-a rostogolul pentru a pregati cele mai haioase concursuri cu premii garantate, demonstratii de dresaj si agility, ateliere creative. Va asteptam cu tot ceea ce cateii si oamenii lor si-ar putea dori: consultatii veterinare, hrana, jucarii si accesorii, sedinte foto specializate, casting pentru animale si multe alte surprize.


 


Daca nu aveti inca un catel si va doriti un nas umed pentru dimineti proaspete, puteti afla la HamFest cum sa alegeti companionul potrivit Mai mult, veti face cunostinta cu patrupezi care sunt in cautarea unei familii si care pot fi adoptati.


 


Deschidem portile si celor care vor doar sa petreaca o zi frumoasa in aer liber, la iarba verde. HamFest a pregatit zone de shopping in scopuri caritabile, restaurant, spatii de joaca, de relaxare si muzica buna.


 


Printre numeroasele labute din public se vor amesteca si invitatii nostri speciali: vedete, invitati de nume si renume, in frunte cu actriţa Carmen Tanase (care-si va intra acum in rolul de presedinte onorific al acestei editii), Monica Davidescu, Maria Radu, Andreea Gramoşteanu, Nuami Dinescu, Vlad Radescu, Florian Ghimpu şi alti invitaţi. Tot ei ne vor ajuta sa jurizam concursurile pregatite pentru voi: Latrat viteza, Biscuţii zburatori, DuckaHam si multe concursuri de frumusete si de personalitate.


Cel mai bun prieten merita rasplatit! La HamFest aveti de unde alege rasfatul preferat pentru el. A zis cineva 'Plimbare'?!
Intrarea este libera!


 


 


Un eveniment recomandat de Prima TV


Partenerii evenimentului: Royal Canin, Daisy-Vet, Romvac, Purina, Extrucan, Novel Design, Farmina Pet Food, Pamas Trading, Event Stuff, Giotto Advertising, Animal Casting Time, Puppy Hour,  www.carlaandalma.com, Asociatia Culturala Replika, HemoPet, Visul Luanei, Romania Animal Rescue, Cool Vets 4 Pets, Black Labrador Bakery, Clubul Cainilor Utilitari, Europa FM, Itsy Bitsy FM, Media Advertising, www.animale.ro, Tabere.com, UrbanKid.ro.


Programul detaliat il gasiti pe


https://www.facebook.com/HamFestRomania


 


 


 

 

Sondaj

Care este cel mai potrivit catel de apartament?
 
 

Rase Animale

Greyhound

Greyhound

Ogarul englez este cel mai rapid caine din lume si poate atinge viteze de peste 65 km/h. Greyhound poate atinge o viteză maximă de 70 km/h pe o lungime de 30 de metri si parcurge aproximativ 20 m/sec in primii 250 de metri intr-o cursa. Singurele alte mamifere care pot accelera mai repede decat