Animale.ro

Honey Bee, pisicuta oarba amatoare de excursii pe munte FOTO

Publicat: 13 Nov 2014 | Vizualizari: 987

Dintre acestea, Honey Bee pare sa fie cea mai oropsita: dragalasa felina este oarba. Cu toate acestea, existenta ei este mai bogata in aventuri decat a multor pisici de casa, si asta fiindca stapanii ei o plimba peste tot, inclusiv cand fac excursii pe munte.

Honey Bee este cuminte si ascultatoare, astfel ca nu are nicio problema sa fie plimbata cu lesa oriunde ii poarta pasii pe stapanii sai. Iar cand nu merge la pas alaturi de stapanii sai umani, Honey Bee se culcuseste comod si se odihneste pe umerii acestora.Din cand in cand, plimbaretii ei stapani iau cate o pauza, prilej grozav pentru ca Honey Bee se bea apa si sa ia o gustare impreuna cu acestia.Honey Bee a fost adoptata de la un adapost de animale din Fiji, iar acum duce o existenta pentru care alte feline cu siguranta ar invidia-o.Foto: Sabina Ursin via BoredPanda.com

 
 

Sondaj

Caine de rasa sau nu?
 
 
 

Rase Animale

Ragamuffin

Ragamuffin

Sunt ideale in familiile cu copii, in care mai exista si alte animale de companie, cu precadere pentru ca nu le place singuratatea. Istoricul si originea Originea rasei de pisici Ragamuffin este una misterioasa. Faptele concrete, insa, o plaseaza in stransa legatura cu originea rasei Ragdoll .