Animale.ro

Porcusorul de Guineea - un animalut de companie altfel

Publicat: 16 Feb 2015 | Vizualizari: 1410

Ei au nevoie de alimentatie bogata in vitamina C, de aceea zarzavaturile, legumele si fructele nu trebuie sa lipseasca din dieta lui zilnica. De asemenea, animalutului ii place foarte mult sa fie hidratat, de aceea ai grija sa aiba in permanenta in cutiuta lui apa proaspata.


Porcusorul este precum un bebelus, de aceea mare atentie si cu unghiutele sale care trebuie taiate periodic, altfel acestea vor creste in interior cauzand dureri neplacute animalutului.


Daca stati acasa lasati-l liber prin apartament, atata timp cat il puteti supraveghea. Porcusorii sunt extrem de sociabili, au nevoie de miscare si le plac locurile noi pe care le descopera. Aveti insa grija sa nu roada mobilierul, plantele, papucii, dar mai ales firele electrice.


Imbaierea nu este recomandata decat daca este imperios necesara, caz in care se va folosi un sampon pentru bebelusi deoarece nu este atat de concentrat.

 

Sondaj

Daca ai avea un animal activ ,iar tu nu ii acorzi atentie ,ce faci?
 
 

Rase Animale

British Shorthair

British Shorthair

British shorthair, o felina de plus cu un caracter afectuos si echilibrat, a supravietuit persecutiei religioase si celor doua razboaie mondiale. Nu numai ca aceste pisici robuste au supravietuit, dar ele si-au si castigat constant admiratori in intreaga lume. Pisicile British shorthair sunt