Animale.ro

Porcusorul de Guineea - un animalut de companie altfel

Publicat: 16 Feb 2015 | Vizualizari: 1366

Ei au nevoie de alimentatie bogata in vitamina C, de aceea zarzavaturile, legumele si fructele nu trebuie sa lipseasca din dieta lui zilnica. De asemenea, animalutului ii place foarte mult sa fie hidratat, de aceea ai grija sa aiba in permanenta in cutiuta lui apa proaspata.


Porcusorul este precum un bebelus, de aceea mare atentie si cu unghiutele sale care trebuie taiate periodic, altfel acestea vor creste in interior cauzand dureri neplacute animalutului.


Daca stati acasa lasati-l liber prin apartament, atata timp cat il puteti supraveghea. Porcusorii sunt extrem de sociabili, au nevoie de miscare si le plac locurile noi pe care le descopera. Aveti insa grija sa nu roada mobilierul, plantele, papucii, dar mai ales firele electrice.


Imbaierea nu este recomandata decat daca este imperios necesara, caz in care se va folosi un sampon pentru bebelusi deoarece nu este atat de concentrat.

 
 

Sondaj

ce faci cand gasesti un caine pe strada?
 
 
 

Rase Animale

Rottweiler

Rottweiler

Dresajul si ingrijirea corespunzatoare a Rottweiler-ului il pot face un caine de companie excelent. Rottweiler-ul este o rasa de caini foarte puternica cu instincte protectoare native. Initial, utilizat ca si caine ciobanesc care supraveghea turmele de oi, Rottweiler-ul a devenit rapid mai bine