Animale.ro

Prietenia dintre un copil si un animal de companie este pe atat de sanatoasa, pe cat este de amuzanta

Publicat: 12 Mai 2015 | Vizualizari: 2120

Insa dimensiunile mici ale copilului aflat la inceputul perioadei de crestere si posibitatea unor miscari imprevizibile ale micilor necuvantatoare, necesita masuri speciale; exista numeroase lucruri nestiute pe care orice detinator al unui animal de companie ar trebui sa-l stie, daca doreste sa-i daruiasca copilului un animalut.


Nu orice caine se potriveste unui anumit copil, precum niciun copil nu se ataseaza de orice caine. Problemele ar aparea in cazul in care un copil mai mic de 6 ani interactioneaza cu un caine, conform adoptiicaini.ro. Alegerea cainelui potrivit necesita mult timp de gandire si implicare din partea parintilor.


Cainii de dimensiuni mari,puternici ar trebui evitati deoarece acestia pot lovi, musca, iar latratul acestora ii poate speria pe prichindei. De recomadat sunt cainii mici, care latra mai putin, ale caror muscaturi nevinovate pot fi evitate.


In zilele noastre, adultii sunt din ce in ce mai ocupati, acordand copiilor din ce in ce mai putina atentie, iar necesitatea de a supraveghea jocul dintre un caine mai mare si un copil le da si mai mari batai de cap.

 

Sondaj

Blanuri din chinchilla?
 
 

Rase Animale

Welsh Terrier

Welsh Terrier

  Istoricul si originea Dupa cum ii sugereaza si numele, Welsh Terrier-ul a fost creat in Wales (Tara Galilor) cu cateva secole in urma pentru a vana vidrele, vulpile si viezurii. Acest terrier era utilizat pentru a incolti vanatul sau pentru a-l forta sa iasa din vizuina sau din grota lui intr-o