Animale.ro

Exista oameni care comunica usor cu animalele

Publicat: 21 Mai 2013 | Vizualizari: 1503

Tara a simtit dintotdeauna legatura puternica pe care o are cu necuvantatoarele. Uneori i se parea ca simtegandurileanimalelor,dar a crezut ca totul este inimaginatiaei.

Cu aproximativ unanin urma,femeia ainceput sa citeasca desprecomunicareacu animalele,atunci candoamenii potascultatelepaticsivorbi cu acestea.Tot in acelasi scop aparticipat la diverse conferinteinMinneapolissiMassachusetts. Dar nu a invatat nimic nou. "Am invatat despre ceea ce eu fac de o viata".AcumArgallestevoluntarsaptamanallaFargo-MoorheadHumane Society, unde"vorbeste"cuanimalelecareau intampinatproblemede adaptare.Proprietariide animale de companie auinceputsa apeleze si ei laserviciile femeii.
Atunci cand "vorbeste" cu un animal,Argallse calmeaza mai intai,inchide ochiisi se concentreazapestabilirea unei conexiunicu acesta.Apoi,telepatic,el ii trimitemesaje-poze,emotii saugandurilecomplete, dupa cum explica "terapeuta".
Ea spuneca esteoabilitatepe care oricine o poate dobandi cutimpulsi cu multa practica.Dar,din cauzaneincrederiisau a fricii,oamenii au blocat aceasta capacitateintuitiva.

Argallesteadeseori solicitata saajute animalecuprobleme de comportament, cum ar fi agresivitatea.Eaajuta si atunci candanimalelesunt grav bolnave, astfel incat acestea sa ii comunice dorintelefinalestapanilor.Lacasaunei familii, de exemplu, a lucratcuopisicacareurinape podea. "Pisica vrea sa petreacamai multtimp in aer liber",a spusArgall. Familia era insa ingrijorata ca animalutul iubitarputea sa fuga.Pisicaa asigurat-o peArgallca nuar face acest lucru pentru ca apreciaza viatabunape care o are alaturi de stapanii sai.

 
 

Sondaj

Caine sau pisica?
 
 
 

Rase Animale

Beauceron

Beauceron

Istoricul si originea Beauceron-ul este originar din Franta, fiind considerat un caine de cireada. Este o rasa veche cu o istorie lunga, fiind utilizat de secole pentru a pazi si pastori turmele de oi. Cea mai veche consemnare a unui caine similar Beauceron-ului dateaza inca din vremea