Animale.ro

Si veveritelor le place Halloweenul! Iata dovada! FOTO

Publicat: 03 Nov 2014 | Vizualizari: 1005

Recent, i s-a oferit o sansa nesperata de a surprinde noi imagini inedite cu simpaticele rozatoare, cand o veverita s-a caznit sa ii fure din curte un dovleac sculptat de Halloween!

Max Ellis isi decorase curtea cu dovleci in asteptarea sarbatorii de Halloween, fara sa ii treaca o secunda prin cap ca veveritele din imprejurimi ar fi putut fi tentate de bostanii cu seminte delicioase... Si totusi, rozatoarele au gasit de cuviinta sa se joace, ba chiar sa incerce sa dispara cu unul dintre dovlecii sculptati!Fotograful Max Ellis s-a specializat in capturarea de imagini cu adorabilele veverite in cele mai variate ipostaze. Intr-un interviu acordat BoredPanda.com, britanicul povestea ca obisnuieste sa ademeneasca veverite pentru pictorialele sale cu ajutorul unor gustarele, precizand totodata ca animalele n-au avut niciodata de suferit de pe urma activitatii sale.

Foto: Max Ellis - maxphotographic.com via BoredPanda.com

 
 

Sondaj

Ce animal de companie aveti?
 
 
 

Rase Animale

Vizsla

Vizsla

Vizslele sunt animale de companie demne de incredere. Iubitoare, expansiva si tandra, Vizsla este intr-o oarecare masura spontana si distractibila, dar inteligenta si docila. Vizsla are nevoie de un stapan ferm si perseverent. Sunt loiale si blande, dar au multa energie. Prezinta calitati de vantor