Animale.ro

Un fotograf a stat fata in fata cu un leu furios, reusind o captura aproape unica

Publicat: 29 Apr 2015 | Vizualizari: 2386

Conform Daily Mail, curajosul artist se numeste Atif Saeed, in varsta de 38 de ani, din Lahore (Pakistan), si - in acel moment - se afla in parcul safari din oras.


Saeed a coborat din masina si s-a apropiat de animal, inarmat doar cu un aparat foto. Fara sa-i pese de expresia fioroasa a animalului, barbatul a facut cateva fotografii, in timp ce leul ragea amenintator, care nu il observase inca. Din nefericire pentru artist, sunetul declansatorului foto a alertat animalul, astfel incat fotograful a fost nevoit sa se indeparteze cat mai repede - el aflandu-se la o distanta de aproximativ 3 - 4 metri de leu."Eram in fata lui, aproape de masina, care avea o usa deschisa. Stateam pe pamant, la doar cativa metri, iar el ma trata ca pe o prada. Iar eu ma gandeam ca trebuie sa captez caracterul si starea leului, iar asta era singurul mod la care ma gandeam atunci, ca sa reusesc asta. Povestea a durat cateva secunde, pentru ca leul a sarit agresiv langa mine, iar eu abia am sarit in masina. Atunci am ras, insa acum cand ma gandesc la asta nu cred ca as putea sa o mai fac o data. A fost un contact destul de apropiat", a spus Atif Saeed. 


 

 

Sondaj

Cat crezi ca intelege cainele lup ce spui?
 
 

Rase Animale

Bichon Bolognese

Bichon Bolognese

Istoric si origini Bolognez-ul este un Bichon de tip vechi, numit initial Bichon italian si este cosiderat de unii o varietate a Bichon-ului Frise. Ca si acesta, Bolognez-ul a fost adus in Italia de navigatorii spanioli in secolul XV si s-a dezvoltat mai intens in regiunea Bologna, de unde a