Animale.ro

Un pui de elefant isi reintalneste mama dupa 4 ani

Publicat: 15 Apr 2015 | Vizualizari: 1432

In 2011, un pui de elefant a fost luat de langa mama lui. Patru ani mai tarziu, cei doi s-au reunit datorita eferturilor depuse de catre angajatii Parcului National Thailandez.

Puiul de elefant, o femela botezata de ingrijitori Me Bai, a fost despartita de mama ei si vanduta unei companii turistice din Thailanda. Ea era folosita sa plimbe in carca turistii doritori de astfel de senzatii.

Pana la urma, specialistii au ajuns la concluzia ca aceasta sarcina era foarte stresanta pentru animal si s-a decis eliberarea acestuia in salbaticie, astfel ca Me Bai a fost trimisa in nordul tarii, acolo unde este situata rezervatia naturala.

Angajatii Parcului National Thailandez au inceput sa caute mama elefantului si au dus puiul pana in zona in care aceasta avea habitatul.

Reintalnirea dintre cele doua mamifere a avut loc la inceputul acestei luni, iar oficialii isi exprima increderea ca Me Bai va fi acum fericita alaturi de mama ei.


 


 

Sondaj

Ti se pare corect ca oamenii sa faca discriminari in materie de animale?
 
 

Rase Animale

Greyhound

Greyhound

Ogarul englez este cel mai rapid caine din lume si poate atinge viteze de peste 65 km/h. Greyhound poate atinge o viteză maximă de 70 km/h pe o lungime de 30 de metri si parcurge aproximativ 20 m/sec in primii 250 de metri intr-o cursa. Singurele alte mamifere care pot accelera mai repede decat