Zgarda Foresto impotriva puricilor si a capuselor pentru caini si pisici

Majoritatea câinilor și pisicilor, chiar dacă petrec mult timp în casă, sunt expuse infestării cu purici și căpușe.

Toți cei care au acasă animale de companie știu cât de important este să aibă grijă de sănătatea lor, iar păstrarea la distanță a acestor paraziți este esențială pentru a avea un companion fericit, plin de energie care să nu se confrunte cu probleme care pot cauza atât disconfort, dar și grave complicații.

Puricii și căpușele pot provoca grave probleme de sănătatea animalului tău și poate fi cu atât mai grav cu cât acești paraziți se pot transmite și la om. De la reacții adverse la mușcătura de purici sau căpușe, iritații la nivelul pielii, la boala Lyme care poate fi fatală, sunt nenumărate motivele pentru care puricii și căpușele trebuie ținute la distanță de animalele de companie pe care le avem acasă. 

Prevenția este extrem de importantă, de aceea se caută în permanentă soluții inovatoare și cât mai eficiente pentru a veni în întâmpinarea unor probleme de această natură. Zgarda Foresto împotriva puricilor și a căpușelor pentru câini și pisici este o soluție la care apelează deja mulți dintre cei care i-au descoperit beneficiile. Eficientă, cu efect rapid și fără reacții adverse, o astfel de zgardă este soluția care ține paraziții la distanță de blana animalului tău de companie.

De ce au nevoie animalele de companie de zgardă antiparazitară?

Zgarda antiparaziți este accesoriul de care orice animal de companie are nevoie, chiar și cei care stau mai mult în interior decât în casă. Zgarda este o măsură de protecție care ține dăunătorii la distanță, atât timp cât este purtată în permanență și utilizată conform instrucțiunilor producătorului.

Un avantaj al zgărzii este că poate fi folosită împreună cu alte soluții împotriva căpușelor și puricilor, mai ales în cazurile în care riscul infestării este ridicat.

Mulți posesori de câini sau pisici aleg zgarda antiparazitară și pentru că este foarte ușor de folosit. Dispozitivul se fixează la gâtul animalului, iar acesta va purta zgarda fără să mai fie nevoie să intervenții. Zgarda Antiparazitară Foresto este rezistentă la apă, ceea ce înseamnă că poți spăla animalul de companie fără teama că această se va deteriora și nu va mai avea efect. Ține însă cont că dacă zgarda este expusă timp îndelungat la umezeală este posibil să se deterioreze.

Un alt avantaj al zgărzilor împotriva căpușelor și puricilor îl reprezintă costul. Zgărzile antiparazitare sunt soluții mai puțin costisitoare față de tratamentele locale sau medicamentele care se administrează pe cale orală.

Protecția îndelungată pe care o oferă o zgardă parazitară este un alt argument care vine să îi convingă pe cei în căutarea metodelor eficiente de a ține puricii și căpușele departe de animalele lor de compania. Zgarda Antiparazitară Foresto oferă protecție de până la 8 luni împotriva paraziților, fiind folosită în acest interval pentru prevenția și tratamentul infestării cu purici sau căpușe.  Alege pentru câinele de talie mică Zgarda Foresto S și vezi restul modelelor disponibile in pet shop MegaPet.ro.

3 lucruri importante de știut

- Zgarda antiparazitară Foresto omoară căpușele și puricii într-un interval de 24 până la 48 de ore după infestare,  fără să fie nevoie să existe o mușcătura.

- Spre deosebire de altă produse similare, zgarda antiparazitară Foresto nu emană niciun miros, așadar poate fi folosită chiar și la animalele de companie care stau în casă, pentru că nu va produce disconfort în jur.

- Zgarda de purici Foresto trebuie aleasă în funcție de talia animalului de companie. Alege măsură potrivită pentru a nu provoca disconfort patrupedului tău. O zgardă prea mică poate sta prea strâns pe gâtul animalului și poate provoca neplăceri, iar dacă zgarda este prea largă și nu intră în contact cu pielea animalului tău de companie nu își va dovedi eficiența în a-l proteja de purici și căpușe.

Articole

Descoperire: Dinozaurul care dadea din coada pentru a curta femelele

Descoperire: Dinozaurul care dadea din coada pentru a curta femelele

La fel ca aceste pasari, Oviraptorul ar fi putut sa se foloseasca de penajul sau pentru a curta femelele. Scott Persons, doctorand al Universitatii din Alberta, este implicat intr-un studiu amplu care implica mai multe specii de O...

Bolile de sange la pisici

Bolile de sange la pisici

Afla care sunt cele mai raspandite boli de sange la pisici. Acidoza Provocata de insuficienta renala, acidoza duce la cresterea nivelului de acid in sange. Rinichii nu mai pot filtra sangele, iar o pisica cu o dieta bogata in prot...

De ce cainelui tau ii place sa te

De ce cainelui tau ii place sa te "pupe"?

Dar oare aceasta sa fie explicatia din spatele comportamentului sau? Este vorba, intr-adevar, (doar) de afectiune sau de un mecanism ceva mai complex? Obiceiul cainilor de a-si linge stapanii are explicatii multiple si variate. Ce...

Ai grija ca animalul tau sa zambeasca mereu!

Ai grija ca animalul tau sa zambeasca mereu!

Cu parere de rau constatam ca multi dintre proprietarii de animale de companie din Romania nu prea stiu ca pot ingriji dintii animalului lor. Aceasta ar fi insa doar una dintre probleme, pentru ca in genere animalul nu este dus la...

Leul, o specie pe cale de disparitie

Leul, o specie pe cale de disparitie

A aparut insa teoria unui conservationist care sustine ca in 1950, cand el sa nastea, populatia de lei atingea numarul de 450.000 de indivizi. Astazi, studiile vorbesc despre 20.000-30.000 de lei ramasi. Ceee ce inseamna ca numaru...

Recomandari

Sondaj

Ce ai face daca animalul tau de companie ar fi bolnav..?