Zgarda Foresto impotriva puricilor si a capuselor pentru caini si pisici

Majoritatea câinilor și pisicilor, chiar dacă petrec mult timp în casă, sunt expuse infestării cu purici și căpușe.

Toți cei care au acasă animale de companie știu cât de important este să aibă grijă de sănătatea lor, iar păstrarea la distanță a acestor paraziți este esențială pentru a avea un companion fericit, plin de energie care să nu se confrunte cu probleme care pot cauza atât disconfort, dar și grave complicații.

Puricii și căpușele pot provoca grave probleme de sănătatea animalului tău și poate fi cu atât mai grav cu cât acești paraziți se pot transmite și la om. De la reacții adverse la mușcătura de purici sau căpușe, iritații la nivelul pielii, la boala Lyme care poate fi fatală, sunt nenumărate motivele pentru care puricii și căpușele trebuie ținute la distanță de animalele de companie pe care le avem acasă. 

Prevenția este extrem de importantă, de aceea se caută în permanentă soluții inovatoare și cât mai eficiente pentru a veni în întâmpinarea unor probleme de această natură. Zgarda Foresto împotriva puricilor și a căpușelor pentru câini și pisici este o soluție la care apelează deja mulți dintre cei care i-au descoperit beneficiile. Eficientă, cu efect rapid și fără reacții adverse, o astfel de zgardă este soluția care ține paraziții la distanță de blana animalului tău de companie.

De ce au nevoie animalele de companie de zgardă antiparazitară?

Zgarda antiparaziți este accesoriul de care orice animal de companie are nevoie, chiar și cei care stau mai mult în interior decât în casă. Zgarda este o măsură de protecție care ține dăunătorii la distanță, atât timp cât este purtată în permanență și utilizată conform instrucțiunilor producătorului.

Un avantaj al zgărzii este că poate fi folosită împreună cu alte soluții împotriva căpușelor și puricilor, mai ales în cazurile în care riscul infestării este ridicat.

Mulți posesori de câini sau pisici aleg zgarda antiparazitară și pentru că este foarte ușor de folosit. Dispozitivul se fixează la gâtul animalului, iar acesta va purta zgarda fără să mai fie nevoie să intervenții. Zgarda Antiparazitară Foresto este rezistentă la apă, ceea ce înseamnă că poți spăla animalul de companie fără teama că această se va deteriora și nu va mai avea efect. Ține însă cont că dacă zgarda este expusă timp îndelungat la umezeală este posibil să se deterioreze.

Un alt avantaj al zgărzilor împotriva căpușelor și puricilor îl reprezintă costul. Zgărzile antiparazitare sunt soluții mai puțin costisitoare față de tratamentele locale sau medicamentele care se administrează pe cale orală.

Protecția îndelungată pe care o oferă o zgardă parazitară este un alt argument care vine să îi convingă pe cei în căutarea metodelor eficiente de a ține puricii și căpușele departe de animalele lor de compania. Zgarda Antiparazitară Foresto oferă protecție de până la 8 luni împotriva paraziților, fiind folosită în acest interval pentru prevenția și tratamentul infestării cu purici sau căpușe.  Alege pentru câinele de talie mică Zgarda Foresto S și vezi restul modelelor disponibile in pet shop MegaPet.ro.

3 lucruri importante de știut

- Zgarda antiparazitară Foresto omoară căpușele și puricii într-un interval de 24 până la 48 de ore după infestare,  fără să fie nevoie să existe o mușcătura.

- Spre deosebire de altă produse similare, zgarda antiparazitară Foresto nu emană niciun miros, așadar poate fi folosită chiar și la animalele de companie care stau în casă, pentru că nu va produce disconfort în jur.

- Zgarda de purici Foresto trebuie aleasă în funcție de talia animalului de companie. Alege măsură potrivită pentru a nu provoca disconfort patrupedului tău. O zgardă prea mică poate sta prea strâns pe gâtul animalului și poate provoca neplăceri, iar dacă zgarda este prea largă și nu intră în contact cu pielea animalului tău de companie nu își va dovedi eficiența în a-l proteja de purici și căpușe.

Articole

Cainii de vanatoare si noua abordare deja dovedita in practica veterinara de zi cu zi in lupta impotriva babesiozei canine

Cainii de vanatoare si noua abordare deja dovedita in practica veterinara de zi cu zi in lupta impotriva babesiozei canine

Incepand cu luna ianuarie a acestui an cabinetul nostru a reinceput sa fie “gazda” episoadelor deja arhicunoscute de babesioza canina, flagel cu care cel putin zona Bucurestiului, se confrunta mult prea frecvent in ultimii ani. Se...

10 motive pentru a-ti steriliza animalutul de companie

10 motive pentru a-ti steriliza animalutul de companie

Cele mai importante 10 motive pentru care ar trebui sa-ti sterilizezi animalutul de companie \\n Aceasta interventie chirurgicala poate fi benefica atat pentru tine cat si pentru animalutul tau \\n Este dificil sa-ti imaginezi ca ...

Dirofilarioza la caine

Dirofilarioza la caine

  \\n Dirofilarioza canina a devenit o afectiune foarte frecvent intalnita in multe regiuni ale lumii. Ea este produsa de viermele filarial (ca firul de ata) Dirofilaria immitis care traieste in arterele pulmonare (vasele sangvine...

Au fost deblocate adoptiile la adapostul Mihailesti

Au fost deblocate adoptiile la adapostul Mihailesti

Au fost inapoiate toate actele cainilor din adapostul Mihailesti de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, astfel ca adapostul isi poate continua activitatea. In plus, programul de vizita a fost prelungit, d...

10 motive pentru care sa-ti periezi pisica

10 motive pentru care sa-ti periezi pisica

Unele pisici au nevoie de o ingrijire mai speciala a blanii, in timp ce pentru altele acest tratament se realizeaza foarta simplu si rapid. Iata 10 motive pentru care ar trebui sa-ti periezi pisica: 1. Periaj ul și imbaierea (nu e...

Recomandari

Sondaj

Cine-i mai istet?