HrA￯neE￯te un cA￯E￯el! - o campanie de ajutorare a cateilor din adaposturi
7/789
calendar_month 14 Nov 2011, 00:00
Mecanismul este unul simplu: orice ultilizator de facebook interesat sa participe la aceasta initiativa poate sa doneze hrana catre adaposturile din Bucuresti prin intermediul unei aplicatii. Aplicatia va fi gazduita pe pagina de facebook a Bumbac100 si scopul ei este sa incurajeze cat mai multe persoane sa se implice si sa contribuie la donatii: fiecare utilizare inseamna 100g, iar cantitatea totala oferita de catre Royal Canin - o tona de hrana.

Pentru fiecare tricou al campaniei cumparat de pe Bumbac100, utilizatorul va dona 1 kilogram de mancare adaposturilor din Bucuresti.

Organizatorii vor sa arate ca si cel mai mic gest conteaza pentru a putea atinge obiectivul: sa ofere cateilor din adaposturi sansa de a-si gasi un camin.

Aplicatia « Hraneste un catel! » presupune ca fiecare utilizator sa creeze un design de tricou prin care arata ca sustine cauza noastra. Aplicatia este interactiva si usor de folosit, iar pentru fiecare tricou realizat, 100 de grame de hrana vor fi donate pentru cateii din adapost. Un efort mic pentru un gest mare!

Oragnizatorii au luat aceasta initiativa din dorinta de a veni cu un raspuns concret unei probleme grave si cat se poate de reale: lipsa hranei pentru cateii din adaposturi.

« Cu toate ca prin aceasta campanie vrem sa aducem o schimbare in viata de zi cu zi a cateilor, lucrurile nu trebuie sa se opreasca aici, ci trebuie ca impreuna sa gasim o solutie pe termen lung de a imbunatati calitatea vietii acestor animale si sa incurajam mai mult adoptiile. » (A. Pileandra – Marketing Manager, Royal Canin Romania)

« Imi doresc ca fiecare dintre noi sa se implice activ in aceasta actiune si sper ca acest exercitiu va fi facut de cat mai multi. Tot ceea ce vreau este ca oamenii sa constientizeze ca fiecare gest pe care il fac, conteaza, mai ales daca efortul este cumulat. » ( Alexandru Năftănăila - fondator Bumbac100)

Pe durata campaniei Bumbac100 ofera tricouri realizate de tineri designeri locali pentru toti cei care vor sa sustina cauza. Pentru fiecare tricou cumparat Bumbac100 va dona un kg extra de hrana, pe langa cantitatea oferita de Royal Canin.

Filmuletul campaniei se regaseste exclusiv pe 220.ro, cea mai mare platforma de video-sharing din Romania si un partener de incredere pentru toti cei implicati in proiecte video. Ne-am dorit sa transmitem tuturor un mesaj puternic si credem ca daca veti urmari filmuletul postat pe 220.ro ne veti impartasi emotia."

Parteneri media:

Romania Libera, Animale.ro, 220.ro, Kudika.ro, Ele.ro, Atitudine.ro, Radio Romania Junior.

Aplicatia de donare: http://apps.facebook.com/hranesteuncatel/
Filmuletul campaniei: http://www.220.ro/animale/Hraneste-Un-Catel/Or3TtllLXf/

 

Contact de presa

Alexandru Năftănăila - fondator Bumbac100; (+4) 0723 234 418; alex@bumbac100.ro