Animale.ro

De Amaterasu Tosa Kennel

Canisa noastra are in acest moment doua linii separate de tosa (vorbind de carateristicile fizice ale acestora - medium si heavy-weight). Cainii nostrii sunt de show, dar si pentru paza si aparare, echilibrati si cu un temperament excelent.
De Amaterasu Tosa Kennel reprezinta o mica canisa de tosa situata langa Bucuresti - capitala Romaniei. Dragostea noastra pentru aceasta rasa cu totul si cu totul deosebita a inceput o data cu primul nostru caine, provenind din Romania - Belian King. Apreciind valorile deosebite ale acestei rase cu totul si cu totul speaciala pentru noi, am dorit si ne dorim sa ducem mai departe tot ce inseamna Tosa Inu pentru noi si pentru Romania. Canisa noastra are in acest moment doua linii separate de tosa (vorbind de carateristicile fizice ale acestora - medium si heavy-weight). Cainii nostrii sunt de show, dar si pentru paza si aparare, echilibrati si cu un temperament excelent.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.Va multumim si va asteptam cu drag sa descoperiti o rasa care va v-a impresiona cu adevarat din toate punctele de vedere.

Localitate: Bucuresti

Adresa: Bucuresti

Email: katalin1977 yahoo.com

Telefon: 0723.177.027

Fax:

Website: http://www.tosa.ro/

Sondaj

Ce tip de caine...