Animale.ro

Pipi in casa

02 Ian 2013 - olivia

Q: buna ziua!
ma numesc olivia preda si locuiesc in bucuresti.
am un catel, bichon de 5 ani de zile. locuiesc intr-un apartament.
acasa sta singur intre orele 7:30 si 14:00. (rar se intampla sa stea mai mult timp singur). este scos cu regularitate afara de 3 ori pe zii (dimineata la pranz si seara). cu toate astea mereu cand vin acasa gasesc pisu. uneori mai mult uneori mai putin. nu imi pot explica de ce. face asta doar cand este singur. am incercat sa-l cert, sa-l atentionez cu ziarul si nimic. continua la fel.
cu toate astea am observat ca dupa ce este tuns si glandele ii sunt stoarse o perioada de timp, nu foarte lunga, nu mai face in casa, dar dupa aceea isi reia obiceiul.
daca mergem la cineva si ramane peste noapte fie ca este singur fie ca nu el nu face in casa. in schimb chiar si in casa noastra de la tara daca ramane singur trebuie sa faca un pisu mic.
ce ma intriga si mai tare este ca eu cred ca el stie ca nu trebuie deoarece atunci cand ma intorc acasa si "il intreb" daca a facut prostii el lasa urechile pe spate si se duce sub coltarul din bucatarie.
singura explicatie care am putut-o gasii este ca face asta doar de nervi (stiu ca suna ciudat dar nu pot explica atfel).
v-as ruga sa-mi dati un sfat ce ar trebui sa fac!!
va multumesc mult!

A: Buna ziua,

Nu e ciudat...o face sa se razbune pentru ca ramane singur. Se justifica si prin faptul ca dupa tuns cand este stresat o ora ,doua nu mai face. Eu va sfatuiesc sa vorbiti cu un dresor care sa il invete ,,sa astepte" pana cand vine cineva sa il scoata afara.

Sondaj

Care este cel mai bun prieten al omului?