Animale.ro

Problema de sanatate la caine

02 Ian 2013 - Georgi13

Q: Buna!!! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine . Am un catel de vreo 4 luni si s-a intamplat ceva cu el . Se simte rau , vomita , are diaree , nu mai mananca , nu se mai joaca . Am fost la veterinar cu el si mi s-a spus ca are un virus care este mortal . Acum este pe tratament . Astazi s-a manfifestat aceste simptome , iar tot astazi a inceput taratamentul .
Bunicii mei au spus sa il frig de javra , dar eu nu vreau , mi se pare o tehnica foarte barbara asa ca m-am opus . Va rog ajutati-ma , sunt disparata si nu mai stiu ce sa fac . Vet mi-a spus sa ii dau sa manance orez fiert , dar el nu mananca . nici inainte nu manca orez , dar este foarte pofticios . Nu stiu ce sa mai fac . am plans in continuu , Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat cev a, as fi bucuroasa .

A: Buna ziua,

Pentru a putea spune ca fel de virus este se pot face teste rapide in care se determina antigenul(presupunand ca nu este vaccinat). Pe langa tratamentul de susutinere pe care la inceput medicul veterinar i se pot administra imunoglobuline(anticorpi). Pe piata exista un ser polivalent care acopera mai multe boli infectioase.Vorbiti cu medicul veterinar curant si despre acesta posibilitate de tratament.

Sondaj

ce faci cand gasesti un caine pe strada?