Animale.ro

Perus care stranuta

18 Iul 2013 - zarina

Q: Buna ziua,

am 2 perusi. Inca nu-mi este clar daca al 2 este fetita sau baiat .L-am luat din Real acum o luna. Cred ca are in jur de 6 luni. Ideea e ca acesta stranuta din ce in ce mai des. la inceput , acum 3 saptamani de cateva ori, dar s-a inrautatit si acum cand stranuta face urat si din burtica( se vede ca se chinuie sa stranute) . Se aude infundat, sec, de cele mai multe ori. Celalalt perus nu are nimic.
Am fost la doctor si mi-a dat Doxivit sa sa le pun in apa 7 zile si mi-a garantat ca in 3 zile ii trece. Nu ia trecut. Au baut amanadoi, desiu stiu ca antibioticile nu le face bine.
Azi am vazut ca blanita de deasupra nasului este putin maronie , uda. Nu stiu din ce cauza. Mi-e frica sa nu fi stranutat puroi ceva. L-am mai auzit si pe 1 stranutand de cateva ori.
va intreb daca are ceva si ce as putea face pt ca nu gasesc un medic pt perusi care sa ma ajute sa-mi zica exact care e problema.
va multumesc anticipat!

A: Incercati administrarea de enrofloxacina in apa (dupa sfatul medicului, pentru ca trebuie cumparat cu prescriptie medicala) si limitati curentii de aer in camera in care ii tineti.

Sondaj

cu ti se par animalele?