Animale.ro

Stranutul la perus

16 Feb 2013 - larisa1111

Q: Buna ziua!De curand am primit 2 perusi,o femela si un mascul .Desi ii am de o saptamana i-am scos doar o singura data ca sa-i mangai ,dar masculul m-a muscat ,iar pe femela nu am incercat sa pun mana...as vrea sa fie mai blanzi si poate chiar sa devenim buni prieteni ,trebuie sa spun caam foarte mare grija de ei si imi petrec majoritatea timpului stand langa ei si aranjandu-le jucariile in colivie . Va rog foarte mult sa-mi spuneti ce sa fac in privinta acestui lucru .
unul dintre perusii mei stranuta cam de3-2 la 3 ore.Am observat acest lucru dupa cei i-am stropit putin cu apa si dupa i-am apropiat de calorifer .Ce trebuie sa fac ,inafara sa ma duc la medicul veterinar ,dumneavoastra ce imi recomandati(medicamente si nu numai)?

A: Buna ziua,

In primul rand trebuie sa va protejati perusii de curentii de aer, daca stranutatul persista ar trebui sa va duceti la un medic veterinar pentru un consult si in urma acestuia sa se administreze un tratament. In ce priveste comportamentul ar trebui sa aveti rabdare pana se adapteaza.

Sondaj

Va plac hingherii?