Animale.ro

Chinchila cu piciorul rupt

16 Mai 2013 - IsabellaIulia

Q: buna ziua ! am un pui de chinchilla si inainte de pasti si-a rupt picioru , sincer nu stiu cum , am observat intr-o dimineata ca nu poate sa sara din cusca.l-am dus la veterinar , i-a pus atela , dar problema e ca nu a tinut bandajul decat 2 zile , pt ca si l-a scos singur:)...nu i-am mai pus altul cu gandul ca oricum il va scoate iar , piciorul i s-a mai desumflat, probabil se vindeca dar e stramb sunt sanse sa ramana asa ?inca o intrebare , chinchillele nu se curenteaza?mi-a mancat cablul de la prelungitor , l-a rupt in doua , era bagat in priza...dar el nu a patit nimic , am ramas surprinsa ca e inca in viatza :)...desi a2a zi era foarte fierbinte si molesit .
care sunt simptomele generale pt baietei cand au nevoie de o fetita sa zic asa ?

A: Daca s-a sudat stramb, piciorul va ramane asa. Trebuia sa va intoarceti la medicul veterinar pentru a reface bandajul. Piciorul se poate indrepta numai in urma unei interventii chirurgicale.
Nu stim ce sa va raspundem la a doua intrebare: orice fiinta vie se curenteaza :) Masculii nu intra niciodata in calduri propriu zis. Acestia sunt, in schimb, 'pregatiti' atunci cand au in preajma o femela in calduri.

Sondaj

ce faci cand vezi un animal ranit?