Animale.ro

Diaree la iepuri

15 Mai 2013 - alexandra

Q: Buna seara, ma numesc alexandra si am 11 iepurasi si sunt balonatii si fac diarie si se scarpina la urechii si le dau paine uscata si fan si mi sa recomandat de la farm. veterinara coccistop si iver-mite otic,sunt bune pt iepurasii si ce le as mai putea da sa si revina.va rog sa mi raspunde ti urgent!

A: In primul rand, ce varsta au iepurasii? Probabil ca li se va stabili un tratament bazat pe antibiotice si o schimbare de dieta. Trebuie neaparat vazuti de un medic veterinar.

- Trebuie sa le dati fan de buna calitate, radacinoase (morcov, telina, sfecla), nutret verde (lucerna, papadie, patrunjel, frunze de morcovi etc.) si sa le mentineti curatenia in cusca. Puteti continua tratamentul cu Coccistop pana se amelioreaza simptomele. In cazul nu se intampla acest lucru, mergeti la medic pentru un reconsult.

- buna, iepurasii au 2 luni jumate si nu stiu ce tratament sa le dau,le dau iarba uscata si porumb,paine uscata,mi ati putea da niste sfaturii ce sa le dau,veterinaru mi a dat sa le dau coccistop si iver-mite otic.sunt bune aceste medicamente pt ei?

Sondaj

ce faci cand vezi un animal ranit?