De ce sa alegi hrana pentru caini de la Nutraline?
2/2159
calendar_month 20 Iul 2021, 00:00
Câinele are nevoie de mâncare de calitate, cât mai bogată în vitamine, pentru a se menține sănătos și pentru a-ți fi tovarăș de încredere mulți ani.

Fiecare stăpân de câine știe cât este de dificil de multe ori să alegi cea mai potrivită formulă de hrană pentru patrupedul de casă. Unii caută recomandări de la prieteni, alții întreabă medicul veterinar și toți  nu își doresc altceva decât să facă cea mai bună alegere pentru prietenii blănoși.

Știm cu toții că mâncarea preferată a câinilor este cea care are la bază carnea. Dar pentru a-i oferi câinelui ceea ce îi place să mănânce și ceea ce are nevoie, va trebui să optezi pentru acele formule super calitative, pentru că doar așa îi asiguri câinelui toate proteinele de care are nevoie.

Nutraline este un tip de hrană pentru câini pe care îl poți alege cu toată încrederea și fără să mai apelezi la alte păreri, tocmai pentru că acesta este conceput sub îndrumarea și ținându-se cont de recomandările unei echipe formate doar din specialiști: medicii nutriționiști, oamenii de știință, veterinarii cu experiență și crescătorii de animale care știu care sunt nevoile unui câine.

Alimentația pe bază de proteine menține câinele sănătos

Îți place din când în când să îți răsfeți câinele cu câte un fruct delicios sau nu te poți abține să nu împărți cu el din porția de cartofi prăjiți pe care o savurezi. Aceste tratații nu ar trebui însă să fie foarte frecvente și în niciun caz nu ar trebui să înlocuiască o masă sănătoasă pentru prietenul tău necuvântător și de multe ori foarte pofticios. 

Pentru ca un câine să se alimenteze corespunzător, el are nevoie de proteine. Carnea de pui bogată în proteine și vitamine este ingredientul care stă la baza hranei pentru câini Nutraline. Aceasta este o bună opțiune pentru că satisface nevoile alimentare ale câinelui tău și în același timp este ușor de digerat. 

Alimentația sănătoasă pe bază de proteine este condiția esențială pentru buna funcționare a metabolismului, pentru blana sănătoasă și strălucitoare și oase puternice, dar și pentru un nivel de energie cât mai bun, pe care sigur îți dorești să îl aibă și câinele tău. Cantitatea de mâncare oferită câinelui nu trebuie crescută doar pentru că dorim ca acesta să consume mai multe proteine, fiindcă consumate excesiv s-ar putea acumula sub formă de grăsime și cauza obezitate.

Hrana Nutraline a fost dezvoltată având la bază ani de cercetări în domeniu, astfel că acest tip de mâncare este recomandat nu doar pentru a menține sănătatea câinelui, dar și pentru a preveni apariția anumitor afecțiuni.

Există multe tipuri de hrană de animale pe piață, însă fiecare stăpân trebuie să știe că nu toate sunt bune, și unele ar putea pune chiar în pericol sănătatea și viața companionului său.  Unele tipuri de hrană pentru câini au în compoziție ingrediente nocive care sunt un real pericol.  Nutraline a depus toate eforturile pentru a face față nevoilor reale câinilor, eliminând toate ingredientele potențial nocive pentru aceștia din tipurile de produse care se comercializează pe piață sub această denumire.

Cum alegi tipul de hrană potrivit pentru câinele tău

Atunci când alegi să îți hrănești câinele cu hrană, indiferent ce este umedă sau uscată, va trebui să te uiți cu atenție la specificațiile de pe pachetele de mâncare și conserve. Primul pas este să studiezi cu atenție ingredientele din care este făcută pentru a te asigura că nu este ceva ce ar putea să îi provoacă alergii sau pur și simplu să nu îi placă prietenului tău necuvântător. Hrana pentru câini Nutraline este pe bază de carne de pui proaspătă, un ingredient pe care îl pot consuma în siguranță toate rasele de câini. Acesta nu provoacă alergii sau alte probleme digestive, astfel că poți alege o varianta de încredere. Apoi va trebui să alegi tipul de hrană care se potrivește vârstei, taliei și rasei câinelui tău, pentru că fiecare categorie are nevoile sale. Astfel, poți alege între Nutraline Dog Adult MaxiNutraline Dog Puppy & Junior Maxi sau Nutraline Dog Adult Medium.

Toate produsele oferite de Nutraline au fost clasificate ținând cont de talia animalului de companie și de vârsta acestuia, astfel încât fiecărui cumpărător să îi fie ușor să aleagă mâncarea perfectă pentru pisica sau câinele său.