animale.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Ai grija de animalul tau de companie atunci cand esti plecat, cu dispenserul inteligent Mentor

Ai grija de animalul tau de companie atunci cand esti plecat, cu dispenserul inteligent Mentor

2/2397
calendar_month 15 Mar 2023, 00:00
Animalele de companie au avut parte de atenția noastră destul de bine în ultimii doi ani. Covid a însemnat că am putea petrece mai mult timp cu prietenii noștri blăniți datorită blocajelor, lucrului de acasă și călătoriilor limitate. Cu toate acestea, odată ce viața a revenit la normal din nou, mulți dintre noi avem mai puțîn timp de petrecut acasă cu pisicile și câinii noștri iubiți.

Multe persoane sunt nevoite să călătorescă destul de mult, ceea ce înseamnă că ar trebui să găsescă o modalitate de a avea grijă de animalul de companie în timp ce sunt plecați. Din fericire, există câteva opțiuni inteligente de „tehnologie pentru animale de companie” care să vă ajute. În acest sens, vă recomandăm un “dispenser hrană Smart Mentor SD001 6L WiFi pentru câini și pisici cu camera video“. În timp ce poți avea pe cineva care să intre și să verifice pisica/câinele în mod regulat, tot vei dori să fi 100% sigur că va fi întotdeauna mâncare în bolul ei/lui în cazul în care ar fi probleme. Acest dispenser este foarte eficient pentru că face tot ce ai nevoie, disponibil la un preț accesibil.

Dispenserul Mentor se conectează la WiFi-ul casei și este controlat de o aplicație. Este rapid și ușor de configurat, dar rețineți că folosește o conexiune Wi-Fi de 2,4 GHz în loc de 5 GHz. Aproape toate rețelele Wi-Fi de acasă au o opțiune de 2,4 GHz, din fericire.

Din aplicație, puteți programa hrăniri regulate. Din moment ce are o capacitate de 6 litri, ați putea pune destulă mâncare în dispozitiv, care ar trebui să reziste câteva săptămâni. Rețineți că bucățile de mâncare nu ar trebui să fie foarte mari, întrucât ar putea să nu intre prin dozator.

În timpul călătoriilor, puteți vedea animalul, prin intermediul camerei video cu o rezoluție de 50Hz: 25fps@1080p; 1920x1080 pixeli, Full-HD și să fiți cu ochii pe venirile și plecările animalutului. Când bolul este gol, puteți să mai adaugti puțină mâncare în trepte mici sau să-l umpleți în întregime.

Există, de asemenea, o funcție drăguță prin care vă puteți înregistra vocea, care să redea de fiecare dată când este distribuită o nouă porție de mâncare. Puteți observa prin intermediul camerei că animalul devine foarte conștient de vocea dvs și se va îndrepta rapid către hrănitor de îndată ce va auzi. Există, de asemenea, un jurnal de hrănire, astfel încât să puteți urmări cât de mult a mâncat animalul dvs. de companie, în cazul în care ține dietă!

Hrănitorul este bun și pentru momentele în care nu călătoriți, întrucât îl puteți folosi pentru a ține bolul plin în timpul zilei sau dacă veți lucra până târziu. Hrănitorul inteligent Mentor elimină stresul de a nu fi acasă la fel de mult, deoarece cel puțin puteți fi sigur că animăluțul este bine hrănit și îngrijit.Nu în ultimul rând, dozatorul automat Mentor dispune și de funcții precum “captura de ecran”, “filmare și redare imagine atât pe timp de noapte cât și pe timp de zi” - Night Vision, “redare informație stocată de pe card sau din cloud”, “funcție atenționare acumulatori descărcați, imposibilitate încărcare, End of Life“. Trebuie să știți faptul că dispenserul poate fi distribuit în aplicație și folosit și de alți membrii ai familiei, în cazul în care dumneavoastră uitați să distribuiți hrană animalutului, ori sunteți mult prea ocupat.

Așadar, dispenserul inteligent Mentor reprezintă un gadget prin care nu va trebui să mai stați cu grijă sau prin intermediul căruia să vă decideți să achiziționați/adopotați un animăluț pentru dvs.

Recomandari

Pet Vet

Pancreatita este o afectiune ce implica inflamarea pancreasului. Pancreasul este o glanda aflata intr estomac si intestinul subtire. El are doua funct...

 
 
 

Quiz

rezolva quizul acesta si afla!!!

 
Sondaj
Mamifere,pasari sau reptile?