animale.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Produse de top pentru amenajarea iazurilor!

Produse de top pentru amenajarea iazurilor!

2/2377
calendar_month 22 Feb 2022, 00:00
Există magazine specializate de unde puteți cumpăra online cele mai importante lucruri necesare pentru amenajarea unui iaz: pompe, compresoare aer, aspiratoare speciale, filtre speciale, sterilizatoare, etc.
Este foarte simplu în prezent să amenajăm într-un mod profesional iazul din curte.

Vă recomandăm în primul rând pompele pentru iazuri model Hailea S8000.
Este vorba despre un model modern de pompă de recirculare. Are un motor asincron și este recomandată pentru iazuri.
Arborele din componența sa este de tip ceramic, presat izostatic. Este solid și are rezistență foarte bună timp îndelungat. O astfel de pompă este special proiectată ca sa consume puțină energie și să ofere debit și jet mare de apă.
Producătorul recomandă ca acest tip de pompă să fie folosit în apa poluată cu particule de până la 6 mm.
Rotorul acestui model de pompa iaz este și el proiectat pentru a se obține o eficiență maximă la un consum redus de energie. Pompa pentru iaz Hailea S8000 este prevăzută cu un sistem de protecție pentru suprasarcină. Prefiltrul pompei este utilizat pentru filtrarea primară. Se demontează foarte ușor și se asamblează la fel de simplu.
Pompa funcționează la o tensiune de alimentare de 220 V, motorul are o putere de 80W și debitul maxim atins este de 7800 l/h. Înălțimea de refulare maximă este de 4m.

Hrănitor automat pentru iazuri JBL PROPOND AUTOFOOD

Acesta este un alt dispozitiv foarte modern care vă poate fi folositor pentru hrănirea peștilor. Cu ajutorul lui veți putea seta cantitatea de hrană pentru pești. Funcționează în mod independent de alimentarea la curent electric.
Pot fi programați timpii de hrănire, cantitățile de alimente și distanța de aruncare. Aceasta poate varia de la 0,5 m la 1 m.
Deoarece este un dispozitiv de hrănire foarte modern, el poate funcționa în afara unei surse de energie electrică sau cu ajutorul unei surse de energie care se află la o distanță mai mică de 5 metri. Dispozitivul are un panou solar incorporat și o baterie reîncărcabilă.
De asemenea, acest model de hrănitor automat pentru pești este prevăzut și cu un afișaj digital care afișează temperatura optimă a apei pentru hrănire.
Dimensiunile produsului sunt 375x375x462 mm, rezervorul de hrană are o capacitate de 25 de litri. Este un produs care rezistă bine la ploaie și intemperii.

Pro-aquarium.ro – cea mai bună recomandare!

Ambele produse pot fi comandate chiar în acest moment cu ajutorul magazinului online Pro-aquarium.ro. Este un magazin complex care are incluse în oferta actuală o mulțime de produse acvarii cu apă dulce, pentru apă marină, iazuri, etc.
De aici puteți comanda foarte ușor diferite tipuri de tratamente apa iaz, multe tipuri de hrană pentru pești, pentru reptile și broaște, alte tipuri de hrană vietăți marine, multe sisteme moderne de filtrare a apei, substraturi, sisteme de iluminare, instalații CO2, etc.
Varietatea de produse este foarte mare și este recomandat să studiați chiar dumneavoastră exact produsele care vă interesează. Dacă ceea ce căutați nu este inclus în oferta magazinului, vă recomandăm să contactați telefonic un reprezentant din partea companiei și să discutați posibilitatea de a comanda respectivul produs pentru dumneavoastră.Recomandari

 

Pet Vet

Piodermita este o infectie bacteriana a pielii. Piodermita se refera la infectiile bacteriene care afecteaza epiderma si portiuni de la suprafata piel...

 
 
 
 
 
 

Quiz

afla ce animal ti se potriveste facand acest test foarte interesant! Eu iti urez successi mult noroc !

 
Sondaj
Ce caracter are merisul tau?