animale.ro  »  Caini  »  Info Caini  »  Activyl Tick Plus a￯￯ Primul antiparazitar extern cu BIOACTIVARE

Activyl Tick Plus a￯￯ Primul antiparazitar extern cu BIOACTIVARE

1/1506
calendar_month 23 Mai 2013, 00:00
 

 

Activyl Tick Plus contine Indoxacarb, substanta ce actioneaza prin bioactivare aspura puricilor. Bioactivarea presupune faptul ca aceasta substanta nu este intr-o forma activa pe caine, fiind astfel lipsita de toxicitate pentru caine si persoanele sensibile aflate in preajma acestuia (precum copii), dar devinde foarte activa atunci cand ajunge in interiorul parazitului extern. Astfel, dupa aplicare, puricii adulti sunt eliminati de pe caine timp de 4 saptamani, dar este prevenita  si reinfestarea cainilor sau reducerea gradului de infestatie a mediului, eliminand ouale si larvele parazitilor externi.

 

Activyl Tick Plus elimina si capusele, avand actiune acaricida -  de eliminare a capuselor, dar si repelenta prin tinerea la distanta a acestora, prevenind fixarea capuselor pe pielea cainilor si reducand considerabil posibilitatea de transmitere a unor boli grave cainilor. Efectul asupra capuselor este asigurat de prezenta in acest produs si a permetrinei,  o substanta cu eficienta dovedita impotriva capuselor.

  

Pipetele de Activyl Tick Plus se aplica lunar pe pielea cainilor, in mai multe puncte pentru cainii de talie medie si mare. Eficienta produsului nu este influentata de contactul cainilor cu apa sau expunerea la lumina solara. Eficienta produsului asupra capuselor este redusa de samponarile repetate, dar important este ca acestea nu influenteaza si eficienta produsului asupra puricilor.

Activyl Tick Plus NU se administraza la pisici!

Pentru mai multe detalii privind produsul Activyl Tick Plus consultati medicul veterinar.

Puteti accesa, de asemenea,  www.activyl.ro si  www.bioactivarea.ro

Alege ce este mai bine pentru cainele tau!

                                                                                                                                                                                                                                                               (P)Pet Vet

Toxoplasmoza este cauzata de un parazit ce traieste in interiorul celulelor. Toxoplasmoza este o boala zoonotica, ceea ce inseamna ca poate fi transmi...

 
 
 

Quiz

o sa vezi ce animal ti se potriveste tie asa ca mult noroc sa il afli la sfarsitul testului

 
Sondaj
Miau sau ham ?!?!?!?!