Sofisticat - Expozitia Internationala Felina de Primavara 2010
5/507
calendar_month 23 Apr 2010, 00:00
La expozitie vor participa peste 200 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, Turcia, Danemarca si Spania.

Prin fata juriului vor defila frumoase exemplare de Norvegiene de padure, Persane, Maine Coon, British Shorthair, Ragdoll, Cornish Rex, Devon Rex, Singapura, Albastre de Rusia, Bengaleze, Burma, Exotic Shorthair, Sphinx, Siberiana, Abisiniana, Siameza. In premiera absoluta in Romania, vor fi prezente rasele Korat, Chartreux si Kurilean Bob (pisica cu coada scurta). Mandria expozitiei este un superb motan, din rasa Burma, campion mondial.

Update:Vezi aici castigatorii de sambata si duminica de la Expo Sofisticat aprilie 2010

Galerie foto: click AICI pentru imagini de la Expo Sofisticat aprilie 2010.

Juriul este compus din patru arbitri internationali: Donatella Mastrangelo (Slovacia), Satu Hamalaien (Finlanda), Anne Paluloma- Sunholm (Finlanda) si Hana Klein Gasbarri (Italia).

Atat sambata, cat si duminica vor avea loc etapele preliminare ale show-ului, dupa care va avea loc concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii de grupe (grupa 1- persane si exotice, grupa 2 - par semilung, grupa 3-par scurt si grupa 4- orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium.

La expozitie veti putea admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si veti putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si diverse accesorii pentru voi (cercei, bratari, posete etc) la preturi promotionale.

Un important eveniment il constituie campania SofistiCAT:”Arata ca iti pasa!”, care va consta in strangerea donatiilor de hrana pentru animalele din adaposturi. Iubitorii de animale sunt rugati sa arate compasiune si sa viziteze expozitia, atat pentru a admira pisicile de rasa, cat si pentru a putea cumpara si dona mancare pentru animalele fara stapan.

Expozitia „SofistiCAT” este bianuala, fiind organizata atat primavara, cat si toamna. Evenimentul este de amploare, cu puternica notorietate si un public numeros, avand peste 10.000 vizitatori la fiecare editie si peste 200 de pisici din felurite rase, venite din toate colturile lumii.

La eveniment vor participa atat crescatori, cat si proprietari sau iubitori de pisici. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii. De fiecare data au fost multe surprize si au fost oferite produse pentru toate pisicile participante la concurs.

Pentru detalii:
Candice Luana Dragota
Vicepresident & PR SofistiCAT
e-mail candice_dragota@yahoo.com
tel. 0733 39 33 39.

Quiz
Ce rasa de caine ti se potriveste?

Esti interesat/a de un catel dar nu sti ce rasa atunci acest test este potrivit pentru tine aici vei afla!

Sondaj

Voua va plac hingherii?