animale.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Cum iti protejezi canapeaua de animalute

Cum iti protejezi canapeaua de animalute

2/2558
calendar_month 30 Mai 2023, 12:10


Pe cât de plăcute și de iubite sunt animelele de companie, pe atât de greu ne este să strângem după ele, mai ales părul și dezordinea pe care le lasă în urmă când dorm sau se joacă, cu noi sau între ele, dacă avem mai multe. Iar dintre toate acestea, câini pot fi considerați a fi cei mai activi dar și cei ce lasă în urmă cea mai mare dezordine.

De la o locuință la alta, animelele de companie ce sunt ținute în interior pot avea anumite limitări în ceea ce privește camerele în care au voie. În timp ce unele nu au nicio restricție, altora nu le este permis să între de exemplu în bucătărie sau în dormitor. Însă, oricum ar fi, nu putem nega că cel mai frecventat spațiu de către acestea este livingul și în mod special canapelele sau fotoliile de aici. Nu sunt deloc puține cazurile în care petrecem o grămadă de timp în alegerea unui culcuș de calitate pentru acestea doar ca în cele din urmă, să prefere orice alt loc în care să doarmă sau să-și petreacă timpul.

O dată cu adopția unui animal de companie și toate lucrurile la care ne gândim, realizăm că avem nevoie de soluții prin care să ne projetam mobilierul, plantele sau decorațiunile. Din fericire, în ceea ce privește canapelele, cei de la Aloshop vin cu o soluție foarte buna, prin numeroase modele de huse canapea. Cu o selecție variată de produse special concepute pentru canapele, colțare și fotolii, magazinul oferă soluții pentru aceste piese de mobilier. Aveți o canapea cu două sau trei locuri sau un colțar de dimensiuni diferite? Magazinul oferă huse potrivite pentru fiecare model. De asemenea, husele sunt disponibile în diferite culori și cu modele cât mai variate. Astfel puteți să schimbați în orice moment aspectul canapelei.Indiferent cât de mult ne gândim la alegerea canapelei perfecte pentru living la început, când vine vorba de animalele de companie ne gândim mai mult la protecția acesteia decât la aspectul sau. Nu este nevoie însă să facem compromisuri când avem la dispoziție foarte multe modele de huse din care să le alegem pe cele mai potrivite pentru noi. Fie că ne dorim ceva care să arate bine, să fie rezistent sau confortabil, aceste huse canapele îndeplinesc toate aceste cerințe.

Cel mai mare avantaj adus asupra canapelei de către o astfel de husă este prelungirea duratei de viață și păstrarea aspectului de nou și de îngrijit. Putem de exemplu să scoatem husele atunci când avem oaspeți iar după aceea, să le punem înapoi. În loc de uzarea canapelei, se vor uza husele iar când se întâmplă asta, le putem schimba fără probleme. În acest fel, facem economii mult mai mari, mai ales dacă avem o canapea foarte scumpă.O husa canapea de calitate trebuie să prezinte câteva atribute de bază astfel încât să fie o alegere bună. Aceasta trebuie să protejeze în mod eficient canapeaua, adică să rețină părul de la animelele de companie, praful și murdăria făcute de acestea, să se curețe ușor, cu un aspirator sau în mașina de spălat și totodată, să fie cât mai rezistentă în timp, dat fiind faptul că și câinii dar și pisicile au uneori obiceiul de a săpa și de a trage cu ghearele de materiale sau obiecte.Putem spune așadar că utilizarea unei huse pentru canapea reprezintă cea mai eficientă, stilizată și ieftină metodă de a proteja un astfel de obiect de mobilier într-un mod cât mai eficient și de a le permite animalelor de companie să folosească canapeaua după bunul plac. Te invitam la o sesiune de shopping online pe Aloshop.ro pentru a selecta husa potrivita.

Pet Vet

Cataracta reprezinta opacitatea cristalinului care poate compromite vederea prin obstructia fundului de ochi. Cristalinul este o structura transparent...

 
 
 

Quiz

Rezolva Quiz-ul, si afla daca ti se potriveste!

 
Sondaj
ce ii cumperi cainelui tau