Numere pe care le poti juca la loterie
3/3504
calendar_month 10 Iun 2024, 10:30

Loteriile sunt jocuri unde pui pronosticuri pe numere. Astfel de jocuri sunt foarte simple, dar ca să te distrezi și să joci mai organizat, trebuie să urmezi strategii. De aceea, ne-am gândit să dedicăm articolul de față loteriilor. Mai exact, îți prezentăm 4 strategii de joc pe care le poți folosi și tu la jocurile de loterie.

Vei vedea că toate sunt foarte simple și nu vei avea dificultăți în aplicarea lor. Așadar, îți arătăm cum pui pariuri pe numere care formează un model, numere peste 31, numere ales printr-un sistem și numere alese de computer.

Avantajul acestor metode este că le poți folosi la orice tip de loterie. Fie că te joci loterii tradiționale sau loterii keno, acestea vor fi la fel de eficiente. Poți juca și online, acolo unde ai la discreție nenumăratejocuri cazinouride cea mai bună calitate.

Numere care formează un model

Atunci când te uiți la tabelul cu numere loto și începi să selectezi numere, poți vedea anumite tipare. Cu ajutorul selecțiilor, poți forma tipare în inimă, cerc sau ce îți mai trece prin cap.

Dacă ai un simț artistic, atunci cu atât mai bine. Această metodă contribuie la experiența ta de joc. Chiar dacă nu vei câștiga, tot va fi mai distractiv. Nu îți recomandăm să faci triunghiuri, pătrate sau alte forme care implică selecția unor numere consecutive. Mulți oameni fac asta și riști să-ți împarți premiul.

Numere peste 31

Metoda nu îți va crește șansele de câștig, dar va crește premiul dacă ești norocos și ghicești combinația de numere.

Numeroși jucători folosesc de obicei numere mai mici, pentru că deseori își pun ziua de naștere în biletul de loterie. Astfel, numerele peste 31 sunt puse mai rar. Dacă jackpotul este de 15 milioane de lei, este mult mai bine să fie mai puțini câștigători.

Numere alese printr-un sistem

Sunt extrem de multe sisteme pe internet care ar trebui să-ți crească șansele de câștig. Dar acest lucru este fals, pentru că la loterii nu ai cum să scazi avantajul casei. Numerele sunt alese aleatoriu, deci nu depinde de strategiile jucătorilor. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să pariezi într-un mod organizat.

Sistemul depinde foarte mult de tipul de joc. Sunt diferențe mari între o loteria ca 6/49 și un joc keno 20/80. De regulă, sistemele fac în așa fel încât să nu alegi numere consecutive sau apropiate. De exemplu, dacă joci 6/49, atunci un astfel de sistem îți poate da numerele 4, 15, 21, 29, 37, 46. Prin alte sisteme, poți alege jumătate numere pare sau jumătate numere impare. Putem păstra și metoda anterioară, iar în acest mod, va trebui să facem o singură modificare: 22 în loc de 21.Sistemul Delta, cel mai cunoscut pentru jocurile de loterie

Dacă joci o loterie de tipul 6/49, atunci sistemul Delta se poate aplica cel mai ușor. Se poate aplica și pentru loteriile keno, cu mai multe numere, dar va trebui să faci mai multe calcule. Iată cum funcționează:

- Alege un număr de la 1 la 3.
- Alege două alte numere de la 1 la 8.
- Alege apoi un număr apropiat de 8. 
- Alege două numere între 8 și 15.
- Primul tău număr de pe bilet este primul număr Delta (cel pe care l-ai ales între 1 și 3).
- Al doilea număr loto este suma dintre primele 2 numere Delta.
- Al treilea număr loto este suma dintre al doilea număr loto și al treilea număr Delta.
- Al patrulea număr loto este suma dintre al treilea număr loto și al patrulea număr Delta.
- Al cincilea număr loto este suma dintre al patrulea număr loto și al cincilea număr Delta.
- Al șaselea număr loto este suma dintre al cincilea număr loto și al șaselea număr Delta.

Este mult mai simplu decât pare, dar trebuie să fii puțin atent la instrucțiunile de mai sus. Dacă ultimul număr este mai mare decât permite jocul, îl poți alege pe cel maxim, adică 49 în cazul nostru. De asemenea, poți modifica numerele ca să ajungă la un număr de maxim 49.

Numere alese de calculator

Dacă nu ai chef de atâtea calcule, lasă calculatorul să lucreze pentru tine. Multe loterii chiar au un sistem prin care selectează numere în mod aleatoriu. Dacă joci loterii tradiționale și nu există această opțiune sau nu vrei să o folosești, atunci nu-i problemă. Avem o soluție pentru tine!

Deschide Google și scrie ”rng”. Acesta este Random Number Generator, un algoritm care generează numere în mod aleatoriu. Tu trebuie doar să scrii minimul și maximul, iar apoi să apeși pe butonul de generare. După ce ai stabilit intervalul, apasă de mai multe ori pe buton pentru toate numerele. Dacă dorești ceva control asupra numerelor, alege mai multe intervale.

Concluzii

Orice metodă ai alege, nu ai cum să fii mai aproape de câștig. Dar ca să fii disciplinat, este bine să ai cât de cât o ordine. Aceste metode te mai ajută să-ți condimentezi experiența de joc și să încerci noi moduri de pariere. Așa cum ai văzut chiar mai sus, dacă ești în pană de idei și nu vrei să te complici, poți pune numere la întâmplare cu ajutorul computerului.