Sfaturi esentiale pentru jucatorii de cazinouri
3/3492
calendar_month 26 Ian 2024, 13:49

Datorită tehnologiei astăzi ai posibilitatea de a te bucura de compania jocului tău de noroc preferat chiar din comoditatea casei tale. Este de ajuns un cont valid de jucător pe o platformă online licenţiată şi jocul se poate iniţia în doar o secundă.

Este avantajul incontestabil al unui cazino online, nu mai trebuie să te deplasezi până la cea mai apropiată casa de pariuri sau cazino şi nici să ţi cont de un eventual program de funcţionare. În mediul online jocurile sunt disponibile 24/24 şi 7/7 aşa că o astfel de restricţie este eliminată încă de la început. Totuşi, este nevoie să cunoşti câteva date despre cazinourile online astfel încât jocul tău să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, date pe care considerăm necesar să ţi le prezentăm în rândurile următoare.

Găseşte un cazino reputabil

Odată cu dezvoltarea internetului şi cu apariţia cazinourilor online este o adevărată provocare să găseşti cazinoul online de încredere pe care îl cauţi. Din fericire însă tot internetul îţi dă şi soluţia, aşa că în materie de doar câteva minute poţi face cea mai bună selecţie pentru tine.

Nu trebuie decât să tastezi cazino online sau orice altceva care poate declanşa pe internet o căutare în acest domeniu. Şi ţi garantăm că în nici o secundă o să ai atâtea opţiuni afişate încât este necesar să începi să le cercetezi pe toate.

Şi prima parte de care trebuie să te convingi este legalitatea unui casino online pentru jocuri de noroc. Este cel ai simplu lucru de făcut, toate platformele online cu acest obiect de activitate au obligaţia legală de a publica la vedere date despre licenţa pe care o deţin.

O să o găseşti garantat în subsolul paginii de prezentare al oricărui site online de jocuri de noroc din ţară. Sigla pe care trebuie să o cauţi este cea de ONJN, forul românesc responsabil cu licenţierea acestor platforme.

Şi vei găsi lângă această abreviere şi numărul licenţei dar şi data de valabilitate a acesteia, stabilită de acelaşi for la o durată de 10 ani de zile. Ai bifat aceste repere, ai găsit cazinoul reputabil pe care îl cauţi şi unde să îţi încerci norocul de acum înainte cu cea mai mare încredere.

Caută jocuri online cu margine de casă redusă

Nu este de ajuns să devii client a unui cazino online chiar dacă acesta este unul de încredere şi are o licenţă valabilă. Acesta trebuie să te atragă şi cu o ofertă de jocuri completă de unde să nu ai probleme să îţi găseşti repede un joc preferat.

Este posibil să fi un parior sportiv pasionat sau să îţi placă în mod special sloturile. Sau înclini către sisteme de loterie sau către jocurile virtuale ori către jocurile de masă în sistem clasic sau în regim live de funcţionare.

Nu contează ce îţi doreşti, toate aceste opţiuni trebuie să se regăsească în oferta de jocuri a unei platforme serioase şi de încredere. Şi dacă eşti convins de acest lucru atunci du căutarea un nivel superior, caută jocurile care oferă cea mai bună margine de casă.

În termeni tehnici marginea de casă înseamnă procentul din fiecare pariu, la orice joc, pe care cazinoul şi-l însuşeşte. Poate cel mai elocvent exemplu este jocul de ruletă, unde ne vom raporta la 2 versiuni, cea europeană şi cea americană. În varianta europeană marginea de casă este 2,72% în timp ce varianta americană o dublează, adică marginea ajunge la 5,26%.

Este clar că vei alege prima variantă, pentru că diferenţa până la 100% este şansa ta de reuşită. Aşa vei proceda şi cu celelalte jocuri din oferta cazinoului unde ai decis să devii client, cu cât jocul are o margine de casă mai mică cu atât şansele tale de reuşită sunt mai mari!

Fii atent la bonusurile de bun venit

Strategia unui cazino de a atrage clienţi este una deosebit de complexă şi nu o vom detalia aici. Însă trebuie menţionat că un segment important din această strategie este bonusul de bun venit sau cel de client nou cu care aceste platforme speră să îşi mărească constant numărul de clienţi.

Problema cu aceste bonusuri este că la prima vedere par atât de atrăgătoare încât abia aştepţi să le revendici. În realitate însă trebuie să rămâi responsabil şi să nu cedezi la prima ofertă, fă o verificare aprofundată a acestora.

Toate aceste bonusuri de bun venit sau de înscriere au 2 părţi distincte, una în care eşti bonusat cu bani şi alta care constă în rotiri gratuite la sloturile selectate de platformă. Toate bune şi frumoase dar pentru partea de bani ţi se cere să faci o depunere din banii tăi personali, depunere care se va dubla cu banii cazinoului.

Dar asta nu înseamnă că i-ai primit. NU, va trebui ca suma depunerii şi a bonusului primit să fie rulată de X ori pentru a face o eventuală retragere. Dacă cererea este una rezonabilă, poţi face acest lucru, dar când ţi se cere un rulaj de X40 lucrurile devin complicate şi dacă faci acelaşi lucru şi cu rundele gratuite s-ar putea chiar să ai probleme.

De aceea, este bine să nu te arunci la prima ofertă, studiază-le cu atenţie pe toate şi alege în consecinţă. Poate că uneori este mai bine să alegi un bonus de întâmpinare mai puţin valoros dar care îţi oferă condiţii de rulaj optime decât să accepţi un bonus extrem de generos dar la care nu o să fi în stare să duci la capăt condiţia de rulaj.

Înţelege cum funcţionează condiţia de rulaj

Nu numai bonusurile de client nou impun o anumită condiţie de rulaj ci majoritatea bonusurilor care ţi se oferă după ce ai devenit client cu acte în regulă. Cu alte cuvinte nu primeşti nimic cu titlu gratuit din partea platformei, trebuie să treci de o condiție de rulaj.

Nu toţi jucătorii înţeleg cum stă treaba cu această condiție de rulaj aşa că o să explicăm cât mai amănunţit cu putinţă. Să presupunem că revendici un bonus de 100% la o depunere de 100 de RON şi că ţi se impune o condiţie de rulaj de X30.

Ei bine, 100 RON+100 RON = 200 RON, aceasta este suma pe care trebuie să o iei în calcul pentru condiţia de rulaj impusă. Cum condiţia de rulaj este stabilită la X30 asta înseamnă pentru tine că va trebui să rulezi 200 RON X 30 = 6000 RON.

Ce înseamnă însă a rula? Dacă ai această condiţie la un slot atunci acesta se va alimenta în cont cu 200 de RON. Joci pe 1 RON rotirea, asta înseamnă că va trebui să roteşti slotul de 6000 de ori pe această miză. Nu te speria, poţi câştiga dar şi pierde, acestea nu se iau în calcul la condiţia de rulare. Dar dacă câştigi mai mult decât pierzi atunci poţi finaliza fără probleme condiţia de rulaj, ai 30 de zile timp să o duci la capăt.

Concluzie

Tratează jocul la cazino cu maximă responsabilitate! Alege un cazino online licenţiat, accesează jocurile cu cea mai mică margine de casă şi optează pentru cele mai ofertante bonusuri. Sunt sfaturi de bun simţ până la urmă pentru orice jucător de cazino online dar au un mare avantaj, te vor ţine întotdeauna departe de orice probleme şi îţi vor aduce garantat distracţia şi experienţa de joc pe care ţi-o doreşti!Quiz
Ce tip de caine sa-mi aleg?

acest quiz te va lamurii ce tip de caine si ce rasa este mai potrivita pentru tine

Sondaj

animal care e trist....