Produse columbofile pentru ingrijirea porumbeilor
2/2153
calendar_month 25 Mai 2021, 00:00
Porumbeii nu sunt doar niște simple păsări pentru colecționari. Ei trebuie îngrijiți corespunzător, oferindu-le o mare parte din atenția ta. Cumpărarea porumbeilor pentru diverse acțiuni presupune grija imediată pe care să le-o acorzi. Porumbeii pot fi achiziționați pentru carne, pentru sport sau să aibă destinație decorativă. În orice caz, micile păsări trebuie îngrijite în mod corespunzător.

Cumpără produse columbofile pentru îngrijirea porumbeilor, pentru a te bucura de ei cât mai mult timp!

Creșterea porumbeilor cuprinde atât achiziționarea unor produse specifice lor, cât și a medicamentelor sau a injecțiilor dacă este cazul. Există posibilitatea să ai nevoie de vaccin pentru porumbei pentru a-i face bine, în vederea păstrării unei sănătăți optime a lor. Asigurarea unor condiții a minunatelor păsări este primul gând pe care trebuie să îl ai chiar înainte să îi cumperi!

Site-ul produsecolumbofile.ro cuprinde o gamă largă de accesorii pentru porumbei și tratamente pentru aceștia. În funcție de ce ai nevoie, magazinul online pune la dispoziția deținătorilor de porumbei: inele colorate, adăpătoare de 5 sau de 7 litri ce conțin cârlige și filet, hrănitoare cu separator sau de tip boxă cu capace duble, încălzitoare pentru adăpătoare, pâsle din iută, șpaclu, hrănitoare din lemn, cuibare din carton sau fețe pentru boxele din plastic. Ai la dispoziție o mulțime de produse columbofile pentru îngrijirea porumbeilor!

Toate aceste produse sunt utile și necesare porumbeilor. Dacă aceștia sunt în număr mare, trebuie să le oferi mai multe hrănitoare pentru a te asigura că se hrănesc corespunzător. Oricare ar fi destinația porumbeilor, ei trebuie să aibă parte de cele mai bune condiții pentru a se dezvolta corect. Pe toată durata vieții, porumbeii se pot îmbolnăvi, pot transmite boli de la unii la alții și în acest fel riști să îi pierzi pe toți. Asigură-le o hulubărie suficient de mare pentru numărul lor, mărimea lor și, nu în ultimul rând, temperamentul!

Porumbeii au personalitate, iar acest lucru este cel care te ajută să îi tratezi corect. Dacă sunt bolnavi sau agitați, ei nu trebuie să se afle în același loc cu cei calmi și sănătoși. Riscul de transmitere a bolii sau de altercație între ei poate fi destul de ridicat. Oferă-le libertatea necesară prin construirea unui adăpost suficient de mare pentru ei!

Hrana și apa pe care porumbeii o consumă zilnic nu trebuie să fie în condiții precare. Pe lângă hrănitoarele și adăpătoarele absolut necesare, aceste păsări mai au nevoie și de încălzitoare pentru adăpătoare. Apa rece nu este indicată pentru porumbei, așadar încălzitoarele pentru adăpătoare sunt cea mai bună soluție! Curățarea locului unde ei își petrec o mare parte din viață este de asemenea, un pas important spre menținerea sănătății lor.

Comenzile pentru produsele columbofile se plasează pe site, iar dacă dorești să iei legătura cu unul dintre reprezentanții magazinului o poți face prin formularul de contact. În cel mai scurt timp solicitarea ta va fi soluționată, iar dacă ai întrebări privind alegerea produselor sau nelămuriri asupra lor, poți suna la numărul de telefon afișat pe site. Comandă oricând produse columbofile pentru îngrijirea porumbeilor!

Quiz
cum e sa fi animal...

este foarte frumos sa afli lumea animalelor

Sondaj

Blanuri din chinchilla?