animale.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Cele mai bune modele de pistoale Airsoft

Cele mai bune modele de pistoale Airsoft

2/2381
calendar_month 27 Apr 2022, 00:00
Să ai hobby-uri sau pasiuni este un lucru foarte bun, un lucru care ne ajută să scăpăm de monotonie, mai ales după o săptămână încărcată la locul de muncă. Și nimic nu se compară cu pistolul cu bile airsoft atunci când vrei să te relaxezi și să elimini stresul acumulat la locul de muncă.

Dacă vrei și tu să începi această activitate, iată care sunt cele mai bune modele de pistoale Airsoft pe care le poți alege și care sunt lucrurile de care să ții cont.

Precizie și putere. Un ghid de cumpărare pentru cele mai bune pistoale airsoft nu ar fi complet fără să vorbim despre aceste puncte cruciale. Dacă tragi la țintă și alegi un pistol de la airsoft, cu siguranță că nu ai nevoie de un impact prea puternic.

Puterea nu va fi deci o caracteristică importantă. În acest caz, poți alege modele cu o țeavă mai lungă, care se va potrivi cel mai bine.

În ceea ce privește puterea, aceasta se exprimă în juli. Cele mai populare și cele mai vândute de pe piață sunt articolele de 0,5 juli. Dar, dacă ai nevoie totuși de mai multă putere există și modele care au 1,1 juli.

De asemenea, la fel cum și modelele de bocanci militari au importanța lor, pistoalele airsoft sunt și ele importante, dar trebuie alese și în funcție de jucător.

Mărimea și greutatea. Morfologia este un lucru important de care să ții cont. Nu trebuie să uiți că va trebui să suporți greutatea pistolului airsoft dar și a întregului tău echipament de care ai nevoie. Nu trebuie deci să alegi modelele cele mai grele sau cele mai mari. Va trebui să îți faci timp să manipulezi mai multe modele pentru a vedea care ți se potrivește cel mai bine.

Locul unde practici această activitate este și el la fel de important. Dacă preferi mai degrabă să te joci la exterior și nu la interior, nu vei avea nevoie de aceleași modele. Un model mai lung va fi mai eficient pentru exterior, în timp ce unul mai scurt este mai potrivit pentru interior.

Care sunt cele mai bune modele pentru început?

Replicile M4

Este vorba cel mai răspândit model de replică din comunitatea airsoft și, din motive întemeiate, are avantaje semnificative:

Are 4 șine RIS (Rail Interface System) care permit adăugarea multor opțiuni la pistol. (mâner tactic de unghi, lampă, laser, lunetă etc.)

Este practic și ușor de gestionat. Se poate adapta la multe medii.

Replicile pentru G36

Este vorba despre replica unei puști de asalt germane. Poate fi aleasă pentru că:

Este un model foarte realist în comparație cu arma reală cu aceeași greutate (2,5 kg).

Are șine pentru a adăuga opțiuni.

Se pliază pentru un transport ușor.

Este posibil să cuplezi 2 încărcătoare.Poate fi folosit pe diverse terenuri de joc (cu rază lungă și scurtă).

Replicile AK

Replica AK poate fi preferată față de alte modele, deoarece:

Este mai ușoară decât alte modele.

Este foarte realistă.

Are încărcătoare mari. Fiecare model de mare capacitate poate contine 500 de bile.

Cu toate acestea, acest model are câteva dezavantaje:

Poate fi mai dificil de manevrat.

Nu are șină și, prin urmare, nu permite adăugarea de opțiuni sau accesorii.

Replicile MP5

Replica MP5 iese în evidență și pentru că:

Este foarte compactă si poate fi folosit de multe profile airsoft. În plus, permite o mare libertate de mișcare și se poate adapta la zonele de joacă restrânse.

Este un model foarte popular, deoarece arma reală este folosită de Marina sau GIGN și poate adăuga realism anumitor scenarii.

Recomandari

Pet Vet

Boala Lyme este o boala cu simptome multiple care este transmisa de capuse la caini. Capusele pot transmite aceasta boala si oamenilor, dar cainii afe...

 
 
 

Quiz

Credeti ca aveti un caine bine dresat?Efectuati acest quiz si veti afla raspunsul corect!

 
Sondaj
Ce rasa de caine preferi din cele de mai jos?