animale.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Cele mai mari fraude din intreaga istorie a cazinourilor

Cele mai mari fraude din intreaga istorie a cazinourilor

2/2559
calendar_month 06 Iun 2023, 20:45

Există o zicală pe care unii dintre noi o aplică fără să gândească prea mult, în timp ce alții aleg să nu se complice și să fie cât mai dibaci în planurile lor. Asta pentru că “riști și câștigi” nu este chiar un îndemn pe care cu toții să-l adopte, poate și pentru că nu cred în astfel de posibilități. Pe scurt, unele persoane aleg să meargă pe calea mai scurtă și să trișeze pentru că răbdarea nu este o virtute chiar pentru toți. Iar bani câștigați rapid și fără mari bătăi de cap vor fi întotdeauna ceva atrăgător, indiferent de ce situație materială ai. Sigur, cazinourile online vin cu promisiuni de îmbogățire, dar uneori este nevoie să aștepți mai mult, poate chiar luni, până să recuperezi pierderile sau măcar să ai profit cât de cât generos. Așa se întâmplă că se caută metode mai puțin cinstite de rotunjire a veniturilor. Însă, cazinourile sunt conștiente că există astfel de tertipuri și încearcă să le identifice,pl pentru a le putea împiedica, dejuca și aplica apoi măsuri de siguranță cât mai stricte pentru a preîntâmpină orice posibile fraudări - conturile de pe Mozzart Casino sunt sigure, iar datele protejate, promit moderatorii platformei.

Revenind la subiectul acestui material, sunt extrem de multe moduri prin care foarte mulți clienți au reușit să înșele la mesele de joc și să-și rotunjească veniturile înainte de a fi prinși și pedepsiți. Sigur, în spatele acestor reușite sunt planuri meticuloase, care au însemnat ore întregi de studiu, dar cert este că la un moment dat lucrurile s-au înfundat și înșelătoriile au fost sesizate. Experții în cercetare au spus că în spatele unor astfel de scamatorii s-au aflat persoane care au tras frâiele mai solide, pentru că în față să iasă doar cei mai inocenți. Dar ca să îți faci o idee despre ce vorbim, iată mai jos câteva dintre cele mai ingenioase și meticuloase păcăleli despre care s-a scris și în ziare.

The Cutter Gang

Vorbim aici despre o gașcă de prieteni, care aveau totul foarte bine pus la punct și au reușit să păcălească locații din Filipine și Statele Unite. Atunci când vizitau un cazino aceștia alegeau să joace mai ales Baccarat, iar autoritățile au remarcat unicitatea celor aplicate.

Se pare că jucătorii care au fost prinși în fapt în 2001. Ei profitau de momentul când li se cerea să taie cărțile și se foloseau de o cameră ascunsă sub mâneca de la haină, cu care reușeau să-și atribuie informații pe care le serveau ca avantaj. După ce obțineau ce aveau nevoie, dădeau mai departe informațiile cuiva care prelua mâna de joc. Cu toate că inițial nu au fost suficiente probe pentru acuzare, se pare că gașca s-a lăcomit și a fost prinsa în fapt - totuși, aceștia au evadat și încă se afla în libertate cu conturi de milioane de dolari.Lentile de contact


În 2011, la cazinoul de la Cannes au făcut o vizita trei francezi și un italian. Aceștia au devenit cunoscuți după ce au fost prinsa făcând o frauda de peste 80.000 de dolari Folosindu-se de cerneala transparent. aceștia marcau anumite cărți, care corespundeau unor anumite valori și care erau vizibile doar prin folosirea unor lentile speciale care făceau ceara vizibila. Având un avantaj în fața lor, aceștia profitau și se pare că au făcut asta de mai multe ori, până când lucrurile s-au inundat când au vrut să repete înșelătoria în aceeași locație.

O minge specială de ruletă

Dacă ești de părere că ce ai citit anterior este grozav, următoarea idee este și mai interesantă și inventivă. Vorbim de data asta despre un dealer de la ruletă, care s-a folosit de un radio pentru a se îmbogăți, ajutat fiind de sora și cumnatul său. După ce au testat tot ce ținea de securitate, au reușit să inventeze un dispozitiv bazat pe un radio și transmițător, astfel încât bila de la ruleta să cadă doar pe anumite numere și culori, în funcție de nevoie. Dispozitiv era camuflat într-un pachet de țigări, nimic nu dădea de bănuit. Lucrurile s-au schimbat în scurt timp, când pe sora celui care era liderul trio-ului a început să o placă proprietarul unui cazino, dar cum nu a arătat interes pentru el, a decis să stea, totuși, cu ochii pe ea - în scurt timp s-a făcut legătură între ea și pierderile masive de la cazino.

Frații Roselli

Recunoscuți pentru cât de inventivi au fost, frații Roselli sunt considerați a fi responsabili de pagube ce ajung sau chiar depășesc 40 de milioane de dolari, fără ca măcar să se folosească vreodată de banii proprii la jocuri. Pe lângă faptul că aceștia se foloseau de alte identități, de persoane care nu dădeau de bănuit, aceștia exploatau orice informații puteau pentru a obține carduri de credite. Cu ajutorul unui hacker, aceștia deschideau diverse conturi de credite pentru jocuri - începeau prin a deschide conturi fictive unde se aflau sume considerabile, pentru a câștiga încrederea cazinourilor, iar apoi folosindu-se de sumele false pentru a-și crește constant veniturile, dar cu bani reali.

Concluzie

Înșelătoriile pe care cei mai mulți jucători le întreprind la cazinouri nu se limitează doar la locațiile fizice, pentru că foarte multe se identifică și când vine vorba despre platformele virtuale. Cu atât mai mult sunt acolo provocări, când uneori amenințările nu se văd. De aceea este important să fii mereu informat despre ce înseamnă securitatea cibernetica și potențialele riscuri la care te expui.


Escroci vor fi tot timpul, rămâne pentru fiecare dintre noi să știm să ne protejăm de potențiale pericole, să ne protejăm datele și informațiile personale, înainte să fie nevoie de intervenția autorităților. Indiferent de unde alegi să joci la cazinouri trebuie să ai în vedere că s-ar putea să întâlnești indivizi cu perspective mai puțin fericite în trafic
 
 
 

Quiz

este foarte frumos sa afli lumea animalelor

 
Sondaj
Caine sau Pisica?